Mine sponsorer - stærke og uundværlige samarbejdspartnere

Fusion

Sportsbeklædning

Fusion behøver Ingen introduktion! Sportsbeklædning af højeste kvalitet. Fusions sans for detaljer og kvalitet er uovertruffen. Jeg er stolt over at være på holdet og være med til at gøre produkterne bedre igennem test og brug.

Løbetøj
cykeltøj
tritøj

226ERS

Energidrik

226ERS er udviklet af internationale topatleter indenfor udholdenhedssport ud fra filosofien om at tilbyde markedets ultimativt bedste og sundeste sportsnutrition.

Energidrik
sportsnutrition

black inc

Hjulsæt

Black Inc er min hjulsponsor. De stiller alle de hjul til rådighed, jeg måtte ønske, således jeg har den optimale opsætning til mine løb. Deres produktlinje er meget stærk, og ligeledes er kvaliteten. Med Ceramicspeed lejer og nav ruller de som en drøm.

Hjulsæt
Løbshjul
Kulfiber

TYR

Svømmeudstyr

TYR leverer verdensklasse produkter til brug i bassin og åbent vand. De forsyner mig med produkter til træning og konkurrencebrug. Udover kvaliteten laver de nogle funky badebukser!

Badebukser
padler
sportstasker

FitRabbit

Sportsernæring

FitRabbit, en 85 ML koncentreret rødbededrik med citronsaft og guarana (coffein), er resultatet efter flere års forskning i søgen efter optimering indenfor motion og personlig træning. Den naturlige ekstra power fra rødbeder.

Rødbededrik
energidrik

fi'zi:k

Sadler & sko

fi'zi:k har den bedste tri-sadel på markedet og deres trisko er uden dikkedarer – god pasform således der ikke mistet energi i trådet og let at komme i, så jeg ikke spilder værdifulde sekunder i skiftene.

Triathlon saddel
cykelsko
udstyr

Recoverfit

Fysioterapi

RecoverFit er min fysioterapeut som holder mig skadesfri og behandler mig når kroppen har brug for det. RecoverFit er fysioterapi med fokus på aktive mennesker, der ikke vil lade sig begrænse.

Fysioterapeut
behandlinger
skader

KASK

Cykelhjelm

KASK er min hjelmsponsor - lækkert italiensk håndværk med et stilrent udtryk. Bambino hjelmen er min foretrukne - pasformen er for mig perfekt, let at tage på... hurtigt.

Cykelhjelm
aerohjelm
sikkerhed

Klub SUB8 - erhvervsnetværk. Skal du være med?

Læs folder

Klub SUB8