Mine sponsorer - stærke og uundværlige samarbejdspartnere

Fusion

Sportsbeklædning

Fusion behøver Ingen introduktion! Sportsbeklædning af højeste kvalitet. Fusions sans for detaljer og kvalitet er uovertruffen. Jeg er stolt over at være på holdet og være med til at gøre produkterne bedre igennem test og brug.

Løbetøj
cykeltøj
tritøj

Factor

Rammer

Factor producerer toprammer helt ned til 800 gram. De cykler selv og stræber efter at lave fantastiske cykler, fordi det er sådanne cykler, de gerne selv vil køre på.

Cykelramme

black inc

Hjulsæt

Black Inc er min hjulsponsor. De stiller alle de hjul til rådighed, jeg måtte ønske, således jeg har den optimale opsætning til mine løb. Deres produktlinje er meget stærk, og ligeledes er kvaliteten. Med Ceramicspeed lejer og nav ruller de som en drøm.

Hjulsæt
Løbshjul
Kulfiber

TYR

Svømmeudstyr

TYR leverer verdensklasse produkter til brug i bassin og åbent vand. De forsyner mig med produkter til træning og konkurrencebrug. Udover kvaliteten laver de nogle funky badebukser!

Badebukser
padler
sportstasker

226ERS

Energidrik

226ERS er udviklet af internationale topatleter indenfor udholdenhedssport ud fra filosofien om at tilbyde markedets ultimativt bedste og sundeste sportsnutrition.

Energidrik
sportsnutrition

fi'zi:k

Sadler & sko

fi'zi:k har den bedste tri-sadel på markedet og deres trisko er uden dikkedarer – god pasform således der ikke mistet energi i trådet og let at komme i, så jeg ikke spilder værdifulde sekunder i skiftene.

Triathlon saddel
cykelsko
udstyr

Recoverfit

Fysioterapi

RecoverFit er min fysioterapeut som holder mig skadesfri og behandler mig når kroppen har brug for det. RecoverFit er fysioterapi med fokus på aktive mennesker, der ikke vil lade sig begrænse.

Fysioterapeut
behandlinger
skader

Cardiopuls

Fysioterapi

Maja Kristensen som ejer og driver Cardiopuls, er uddannet fysioterapeut med speciale indenfor hjerterehabilitering og træningsfysiologi. Sammen vil vi klarlægge min fysik henover året.

Fysioterapeut

In-visible

Revisor

Er min revisor og rådgiver og sørger for at bidrage med deres kompetencer, således jeg lettere kan koncentrere mig om det jeg er bedst til. In-visible er ekspert i moms og energiafgifter. Deres erfaring siger, at der altid er noget at hente ved en gennemgang af virksomhedens bogholderi. In-visible: I en erkendelse af, at der sker fejl og misforståelser i alle virksomheder vil vi hjælpe jer med at få de "usynlige" omkostninger frem i lyset. Herefter kommer vi med input til, hvordan fejl kan undgås i fremtiden.

Revisor

Klub SUB8 - erhvervsnetværk. Skal du være med?

Læs folder

Klub SUB8