Endnu en dag i sadlen og jeg kan efterhånden sige, at jeg har vænnet mig til den lidt mere – i forhold til sidste år – aggressive position.

Lørdag til nu har jeg kørt knap 15 timer på cyklen. En del vind og højdemeter har bidraget til at både position og grejet er blevet sat på prøve.
Jeg føler virkelig, at cyklen er mindst ligeså adræt og stiv som min forhenværende cykel og mine nye 80 mm hjul fra Black Inc er stabile, stive og hurtige – alt i alt kan jeg dårligt forestille mig et bedre setup.

Jeg mener at have fået en rigtig god base med fra sidste år og synes ikke jeg har tabt niveau – tværtimod. Det føles som om, at jeg bruger færre pulsslag generelt i forhold til mine watt.

Derfor glæder jeg mig også til, at komme hjem på min sædvanlige testrute for at få syn for sagen.

Idag lavede min geargruppe et mindre udsving eller rettere funktionsvigt, så jeg måtte kravle op af tabayesco i 42/11 med 39 i kadence. Til gengæld virkede det igen i bunden og jeg mistænker at der har været lidt kondens ved samlingen. MEN det betød at kæden var stram hele vejen og jeg fik mig en god formtest på min 3 t og 25 min idag.

Kommentarer til denne post er lukket.
Forrige indlæg
Lanzarote: En rolig dag på kontoret
Næste indlæg
Lanzarote: En god første dag