En rolig dag på kontoret byder på lidt refleksion over den første træningsuge på Lanzarote.

Det bedste svømmepas havde jeg tidligt i opholdet. Det skal kort siges, at grundet min øgede mængde i cykling og løb, så har vi valgt at reducere længden på mine svømmepas, gøre dem mere intense for at få bedst muligt output. Til gengæld svømmer jeg HVER dag.

I lørdags bød hovedserien på 3*(5*100) target 1.20 – hver femte roligt. Start tiden var 1.30 og på langbane var det en hård nød for mig. Men ikke desto mindre ramte jeg den – optur.

Bedste cykelpas var onsdag – hvor der var lagt op til en 205 min tur. Og jeg havde besluttet, at der altså skulle være godt drev i den hele vejen. Jeg kom hjem med 300 watt og en meget fin lav puls – alt peger i retning af, at cykelformen er på et nyt og højere niveau allerede nu – fedt.

Bedste løbepas. Det blev også gennemført i sidste uge. Allerede lørdag og som det sidste pas på dagen og andet tempoløb i ugen på 9 km. Det var så fedt at kunne smide den i banken med tempo overskud – trætte men villige ben – stærke sager.

Sidst men ikke mindst kom jeg hjem fra 4 timer på lågen med solide watt og løb godt af cyklen i mit kombiløb i går. Det var meget opløftende, for selvom tempoet var beskedne 4.12 ( 4.15 skitseret ) så var det meget let at løbe de 40 min og alle muskler skød rigtigt – ingen mislyde eller lignende. Dette er specielt fedt, da jeg som nævnt, har sat mig selv mere aggressivt på cyklen for i år.

Når enden er god er alting godt.

Jeg ser frem til den sidste uge hernede med en villig krop og et stærkt sind.

Kommentarer til denne post er lukket.
Forrige indlæg
Lanzarote: En god dag
Næste indlæg
Lanzarote: En dag i sadlen