Løb - 3. disciplin

Løb har - som cykling - fulgt mig det meste af mit liv. Min far introducerede mig for løbeskoene tidligt, som afveksling til BMX, når vinteren gjorde det umuligt at køre på banerne. Sammen med karate, var det vinteren igennem en fast bestanddel. Jeg elsker at løbe, næsten på højde med cykling. Løbeskoene, kommer jeg aldrig til at ligge på hylden. Det er her man ultimativt mærker, hvor god form man er i. Klædt helt af og kun tynget af sin egen vægt i fri bevægelse. På kort tid kan man komme i god form. Jeg løber 3-5 gange ugentligt og op til 80 km i rigtig gode uger. Som antydet, så er tiden knap, så ikke så megen tid til spild kilometer, her gås der som regel til den.

Jeg har altid fokus på, at løbe effektivt, uanset hvor hurtigt eller langsomt jeg løber, er jeg altid opmærksom på at føle flow. Jeg løber som regel offroad én gang om ugen og ellers på asfalt resten af tiden.

I al min træning er der angivet zoner, tider m.m. - men ind imellem tager jeg en tur i bassinet, på cyklen eller i løbeskoene, hvor jeg kobler heeeelt fra og lader kroppen bestemme tempoet og intensiteten, typisk bliver det til en afslappede ende, hvor jeg nyder det i fulde dragt og bliver bekræftet i, hvorfor jeg er triatlet. Uret bliver placeret i baglommen og kun brugt til registrering af træningen. SÅ er jeg til stede og lades op på ny, til de krævende hverdage!

Løb