Pyyhhh…. hva der skulle have været en kort men god uge, blev en lang og hva der føltes som en tung uge. Træningen blev en kort fornøjelse. Efter at have ligget stille i 11 dage, med søvn og døgnrytmer generelt som på random, var det en sand udfordring at finde tilbage i noget der minder om normal rytme. Primært var det søvnen der voldte mig de største problemer. Sov lidt for let og måtte derfor skære rigtig meget i den træning jeg havde planlagt. Men jeg tænkte at eftersom jeg var nede i forvejen og ikke helt frisk, var det bedre at fokusere på at blive udhvilet end på at få 7 timers træning frem for 4,5. Med 3 døgnvagter viste dig sig at være helt rigtigt at sætte sine penge på, at blive udhvilet.
Nu idag er jeg så tilbage i mode igen. Fokus er, at bruge de første 2 dage på let grundtræning og på at få lavet alle 3 discipliner dagligt. Onsdag har jeg min første halve hviledag, hvor jeg skal udnytte tiden med en svømmetur, en læge undersøgelse ift. deltagelse i ITU konkurrencer og på at hente lidt cykelgrej hos min gode samarbejdspartner i Vejle.
Jeg tænker at jeg kommer fint igang med træningen i denne uge og meningen ikke er, at presse kroppen for meget. Forhåbentlig er jeg kampklar til noget god træning, når jeg lørdag forlader DK for en uge på Mallorca med FUSION på “Fusion Training Camp”. Vi skal være på Next Level Camp´s faciliteter i Alcudia og jeg glæder mig til en god tur, forhåbentlig med godt vejr og en masse km i træningsdagbogen.
Jeg har desværre sagt til Martin at jeg med glæde dyster med ham på diverse stigninger, men som det ser ud nu, er udsigten nærmere til, at jeg bliver slagtet på hver eneste stigning. Min power er simpelthen væk efter 14 dage uden nævneværdig træning og med en drænet krop.
Men som den gentleman han er, har han selvfølgelig udlånt mig diverse restitutions apparater, så jeg kan blive frisk til at blive slagtet på ny, dag ud – dag ind – lucky me. Om ikke andet, så bliver det nogle dage med potentielt episke kollaps fra min side og jeg er sikker på, at jeg kommer hjem med gode cykelben og at nogle nok skal dokumentere det når jeg falder igennem.

Jeg glæder mig over, at min gode sponsor har taget initiativet til at give sine kunder en mulighed som denne og jeg er meget tilfreds med at være en del af denne første tur.
Jeg har været på Mallorca adskillige gange og det må siges, at være min yndlings cykeldestination. Mange af de år hvor jeg har været godt cyklende, har jeg været en uge på Mallorca med øget cykelfokus og med “kill or be killed” attitude på stigningerne.
Hvis ikke du skal med denne gang, så tjek linket ud. Der bliver forhåbentlig en næste gang og muligheden kommer igen. Jeg skriver selvfølgelig om mine oplevelser undervejs og efterfølgende.

Nu er der gang i den igen og jeg vil sørge for, at passe ekstra godt på mig selv i denne uge. Penicilin kuren ophører idag, så forhåbentlig giver det mig også lidt friskhed tilbage. Masser af søvn og knap så mange ekstra aktiviteter som vanligt.

 

https://www.facebook.com/events/126555768030619/

 

God aften herfra og god træning.

Previous reading
Den spanske slagtefest er begyndt
Next reading
Tilbage i ringen